FANDOM


Om fimenEdit

Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama hadde premiere 26. september 2014. Filmen er basert på de oppdiktede karakterene skapt av Terje Formoe i 1989, som tidligere både har blitt til TV-serier og teaterstykker. Filmen ble både utgitt på DVD og Blu-ray 9. februar 2015.

Filmen høstet gode kritikker med både terningkast fem og seks.

Handling Edit

Den unge foreldreløse Pinkys største drøm er å bli dekksgutt på skuta til selveste Kaptein Sabeltann - kongen på havet - men han har én stor ulempe: Han kan ikke svømme. Men når han blir kidnappet av Kaptein Sabeltanns erkefiende Bjørn Barsk på kapteinens egen skute Den Sorte Dame, får han muligheten til å være med på et eventyr likevel. Og det eventyret inkluderer å dra til det mystiske kongeriket Lama Rama og prøve å stjele den verdifulle "Kongens Perle" sammen med kapteinen og hans mannskap. På veien finner Pinky også ut mer om faren sin.
2268076

Terje Formoe på settet til filmen.

EkstramaterialeEdit

Medvirkende Edit

Produksjonen

Eksterne lenkerEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.